IDS Chauffeurs

Goed getrainde directiechauffeurs zorgen ervoor dat uw reistijd een verlengstuk van uw werktijd is. Al onze chauffeurs hebben ruime ervaring, niet alleen op de weg maar specifiek ook met directievervoer, zowel nationaal als internationaal.

Een perfecte invulling van uw wensen, uw veiligheid en de verzekering dat u op tijd arriveert staan voor ons centraal.

Niveau
Onze chauffeurs hebben zonder uitzondering minstens de CCV-D1-opleiding tot directiechauffeur afgerond. U gaat met een veilig gevoel de weg op en u kunt erop vertrouwen dat u professioneel en prettig vervoerd wordt terwijl u ongestoord kunt werken.

Discretie, representativiteit en niveau zijn de belangrijkste kwaliteiten van onze chauffeurs, die allen meerdere talen beheersen. Wanneer u daar prijs op stelt, dragen ze uw bedrijfsdas en zijn ze uw personal assistant tijdens wachttijden.

Gekwalificeerd
Wij screenen al onze chauffeurs uitgebreid. Om het CCV-D1 kwalificatiekenmerk waardig te blijven, volgen onze chauffeurs altijd de herhalingstrainingen voor directiechauffeurs. De IDS-chauffeurs hebben discretie, omgangsvormen, professionaliteit, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan.