Directiechauffeur met auto

Topmanagers stellen hoge eisen aan hun zakelijk of privévervoer. Ongestoord kunnen werken, verzekerd zijn van absolute discretie, op tijd op de bestemming arriveren en veilig vervoerd worden zijn de belangrijkste prioriteiten.

IDS Directiechauffeur met auto staat garant voor on demand-service: het vervullen van uw persoonlijke wensen staat voorop. Uiteraard zorgt IDS ervoor dat u op uw wenken bediend wordt. Op verzoek ligt uw krant al klaar, vergezeld van uw favoriete drinken. Directiechauffeurs van IDS zijn als het ware uw privéchauffeur, met het voordeel dat u op afroep over een chauffeur naar keuze kunt beschikken.

Gasten en relaties
Wanneer u belangrijke gasten of relaties op bezoek krijgt halen de chauffeurs van IDS hen desgewenst op van het vliegveld en zorgen ze dat uw gast zich meteen welkom voelt. Voor het vervoer van meerdere personen hebben wij Mercedes Viano’s voorzien van royale business seats, waardoor u tijdens de reis al kunt beginnen met uw besprekingen.

Uitgebreid wagenpark

IDS heeft een uitgebreid eigen wagenpark. Die is niet uitzonderlijk en opzichtig, maar discreet en in bescheiden kleurstellingen. Zo vervoeren wij u comfortabel, veilig en stijlvol.

Wij bezitten hoofdzakelijk de Mercedes S-klasse en de BMW 7-serie, maar natuurlijk behoren ook andere topmerken tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over luxe uitgevoerde Mercedes Viano’s die ruimte bieden aan 5 personen (+ chauffeur).

Onberispelijk directievervoer
Alle auto’s zijn nieuw, in onberispelijke conditie en voorzien van de standaard gemakken. De zorg van onze chauffeurs voor de auto’s bieden zij uiteraard ook wanneer zij in uw auto rijden.