Professionele chauffeursdienst met eigen auto

IDS Chauffeursdiensten is al ruim 20 jaar de specialist op het gebied van chauffeursdiensten op niveau. Al onze chauffeurs hebben ruime ervaring, niet alleen op de weg maar specifiek ook met directievervoer, zowel nationaal als internationaal. Een perfecte invulling van uw wensen, uw veiligheid en de verzekering dat u op tijd arriveert staan voor ons centraal. IDS chauffeursdienst brengt u in uw eigen auto, comfortabel naar elke gewenste bestemming.

Chauffeursdienst op niveau

Onze chauffeurs hebben zonder uitzondering minstens de CCV-D1-opleiding tot directiechauffeur afgerond. U gaat met een veilig gevoel de weg op en u kunt erop vertrouwen dat u professioneel en prettig vervoerd wordt terwijl u ongestoord kunt werken.

Discretie, representativiteit en niveau zijn de belangrijkste kwaliteiten van onze chauffeurs, die allen meerdere talen beheersen. Wanneer u daar prijs op stelt, dragen ze uw bedrijfsdas en zijn ze uw personal assistant tijdens wachttijden.

De chauffeursdienst van IDS zorgt voor een comfortabele en vooral efficiënte verlenging van uw werkplek  Naast de vele bedrijven die gebruik maken van onze chauffeursdiensten staan onze chauffeurs ook klaar voor particulieren.

Gekwalificeerde chauffeurs

Wij screenen al onze chauffeurs uitgebreid. Om het CCV-D1 kwalificatiekenmerk waardig te blijven, volgen onze chauffeurs altijd de herhalingstrainingen voor directiechauffeurs. De IDS chauffeursdienst heeft discretie, omgangsvormen, professionaliteit, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan.
IDS levert u representatieve chauffeurs die u probleemloos in uw eigen auto naar elke gewenste bestemming brengen.