Betaalbare professionele diensten


Directiechauffeur met auto

Topmanagers stellen hoge eisen aan hun zakelijk of privévervoer. Ongestoord kunnen werken, verzekerd zijn van absolute discretie, op tijd op de bestemming arriveren en veilig vervoerd worden zijn de belangrijkste prioriteiten.

IDS QualityDriving staat garant voor on demand-service: het vervullen van uw persoonlijke wensen staat voorop. Uiteraard zorgt IDS ervoor dat u op uw wenken bediend wordt. Op verzoek ligt uw krant al klaar, vergezeld van uw favoriete drinken. Directiechauffeurs van IDS zijn als het ware uw privéchauffeur, met het voordeel dat u op afroep over een chauffeur naar keuze kunt beschikken.

Gasten en relaties
Wanneer u belangrijke gasten of relaties op bezoek krijgt halen de chauffeurs van IDS hen desgewenst op van het vliegveld en zorgen ze dat uw gast zich meteen welkom voelt.

Voor het vervoer van meerdere personen hebben wij Mercedes Viano’s voorzien van royale business seats, waardoor u tijdens de reis al kunt beginnen met uw besprekingen.

Chauffeursdienst

Een perfecte invulling van uw wensen, uw veiligheid en de verzekering dat u op tijd arriveert staan voor ons centraal. IDS chauffeursdienst brengt u in uw eigen auto, comfortabel naar elke gewenste bestemming.

Onze chauffeurs hebben zonder uitzondering minstens de CCV-D1-opleiding tot directiechauffeur afgerond. U gaat met een veilig gevoel de weg op en u kunt erop vertrouwen dat u professioneel en prettig vervoerd wordt terwijl u ongestoord kunt werken.

IDS chauffeursdienst heeft discretie, omgangsvormen, professionaliteit, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan.
IDS chauffeursdiensten levert u representatieve chauffeurs die u probleemloos in uw eigen auto naar elke gewenste bestemming brengen.

Roadshows

IDS QualityDriving verzorgt ook uw roadshow. Wij brengen u onbezorgd en op tijd naar de juiste locaties en uw chauffeur staat klaar voor u wanneer u dat wenst.

Reserveringen voor eventuele lunches of zakendiners kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Internationaal directievervoer

Met onze service internationaal reserveren hoeft u tijdens uw reis niet op zoek naar een goede en betrouwbare directiechauffeur. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Dankzij ons uitgebreide netwerk in diverse Europese landen en in de V.S. heeft u tijdens uw reis altijd een goede directiechauffeur. Wij kunnen alle reserveringen voor u maken.

Personal Assistance

‘Excellence in personal assistance’ is een credo van IDS QualityDriving. Onze directiechauffeurs beschikken dan ook over de juiste kwaliteiten om uw personal assistant te zijn.

Tijdens wachttijden zorgen zij dat uw auto gewassen wordt of klein onderhoud krijgt. Zij halen en bezorgen wat u nodig heeft en regelen vervoer voor uw partner of kinderen als een vergadering of bespreking onverhoopt uitloopt.

Uw wensen
Personal assistance is een extra service die onze directiechauffeurs voor u kunnen verzorgen tegen een uiterst gunstig tarief. Voordeel hiervan is dat wachttijden van directiechauffeurs ook productief worden, waarmee u tijd en geld bespaart. Informeert u eens naar de mogelijkheden. IDS stemt haar service in personal assistance graag op uw specifieke wensen af.

Evenementen

Wij regelen ook elke vorm van vervoer rond uw evenementen. Wij zorgen voor representatieve chauffeurs, valets, die de auto’s van uw gasten parkeren en voorrijden.

Met deze valet parking kunt u uw gasten na een evenement een stijlvolle thuisreis aanbieden in hun eigen auto met chauffeur van IDS. Onze medewerkers staan direct voor u en uw gasten klaar en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van ontvangst tot vertrek.

Vertrouwlijke documenten

Wij verzorgen het vervoer van vertrouwelijke documenten. Onze chauffeurs dragen de verantwoordelijkheid niet alleen voor u, maar ook voor uw vertrouwelijke documenten.

Op het juiste moment, op de juiste plaats en zonder omwegen worden uw documenten door onze chauffeurs afgeleverd. Onze chauffeurs kennen een geheimhoudingsplicht en zijn zeer discreet. Vertrouwelijkheid is bij ons niet slechts een woord, maar een credo.